Glasgow Rangers - PSV Eindhoven, meci contând pentru prima manşă din play-off-ul Ligii Campionilor, se joacă, marţi, 16 august, de la ora 22:00, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Prima Sport 1 şi Orange Sport 1.

Pontul zileiFoto: Profimedia

Glasgow Rangers vine după un sezon european excelent, în care a jucat finala UEFA Europa League, pierdută la penalty-uri în faţa lui Eintracht Frankfurt (1-1 după 90 şi, respectiv 120 de minute, 4-5 după loviturile de departajare).

În actualul sezon al Ligii Campionilor, vicecampioana Scoţiei a trecut spectaculos în turul trei preliminar de Union St. Gilloise (locul 2 în ultimul campionat al Belgiei), 0-2 în deplasare şi un senzaţional 3-0 pe teren propriu!

În campionatul intern, Glasgow Rangers este lider după trei etape, cu nouă puncte (2-1 în deplasare cu Livingston, 2-0 cu Kilmarnock şi 4-0 cu St. Johnstone, ambele acasă).

Din păcate pentru el, Ianis Hagi a privit doar din tribună aceste performanţe ale echipei sale, fotbalistul român fiind încă în perioda de recuperare după o gravă accidentare!

PSV Eindhoven s-a oprit sezonul trecut în sferturile de finală ale Conference League, unde a cedat în faţa lui Leicester (0-0 acasă şi 1-2 în deplasare).

În turul trei preliminar al Ligii Campionilor, PSV Eindhoven a eliminat după prelungiri pe AS Monaco (1-1 în deplasare și 3-2 acasă, după prelungiri).

În întrecerea internă, PSV Eindhoven este lider după două etape, cu şase puncte (4-1 acasă cu Emmen şi 5-2 în deplasare cu Go Ahead Eagles Deventer).

Cele două echipe s-au întâlnit de doar două ori în istorie, în UEFA Europa League.

Pe 10 martie 2011 au remizat în Olanda, 0-0, iar pe 17 martie, PSV Eindhoven s-a impus cu 1-0 în Scoţia, pe terenul lui Glasgow Rangers.

Superbet oferă cota 1,70 pentru ca ambele echipe să marcheze în meciul dintre Glasgow Rangers şi PSV Eindhoven.

Liga Campionilor: Glasgow Rangers vs PSV Eindhoven
Cotă
Ambele echipe marchează
1,70

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol