AC Milan şi Udinese se întâlnesc, sâmbătă, 13 august, pe „San Siro”, de la ora 19:00, în meciul care deschide sezonul 2022-2023 din Serie A, în direct la Digi Sport 4, Prima Sport 4 şi Orange Sport 3.

Pontul zileiFoto: Profimedia

AC Milan a avut un sezon 2021-2022 de vis, la capătul căruia a bifat un nou titlu după o pauză de 11 ani.

„Diavolii” sunt gata pentru un nou sezon grandios, mai ales că trupa lui Stefano Pioli s-a întărit serios în această vară. Au venit Divock Origi, atacantul belgian aflat la final de contract cu Liverpool, şi conaţionalul său Charles De Ketelaere, de la campioana Club Brugge, transferat pentru 32 de milioane de euro.

De asemenea, AC Milan i-a cumpărat definitiv pe Junior Messias /4,5 milioane de euro) și Alessandro Florenzi (2,7 milioane de euro) de la Crotone, respectiv, AS Roma.

Totodată, rosso-nerii i-au pierdut pe Jens Petter Hauge, cedat la Eintracht Frankfurt pentru 10 milioane de euro, Leo Duarte plecat la Istanbul Bașakșehir pentru 2 milioane de euro şi Franck Kessie, liber de contract, ajuns la FC Barcelona.

Udinese, echipă de mijlocul clasamentulu, şi-a respectat statutul şi în stagiunea anterioară.

Friulanii încep campionatul cu un nou antrenor pe banca tehnică, Andrea Sottil, ultima oară în Serie B, la Ascoli.

În această vară au venit Beto (atacant, de la Portimonense, pentru 7 milioane de euro), Adam Masina (fundaș stânga, de la Watford, pentru 5 milioane de euro), Destiny Udogie (fundaș stânga, de la Hellas Verona, pentru 4 milioane de euro), Jaka Bijol (fundaș, de la ȚSKA Moscova, de la 4 milioane de euro), Enzo Ebosse (fundaș stânga, de la Angers, pentru 4 milioane de euro) și Leonard Buta (fundaș stânga, de la Braga, pentru 2 milioane de euro).

În ceea ce privește plecările, Udinese l-a cedat pe Nahuel Molina (fundaș dreapta) la Atletico Madrid, pentru 20 de milioane de euro.

În ultimele 10 meciuri directe, AC Milan s-a impus de 4 ori, Udinese doar o dată, iar cinci întâlniri s-au terminat la egalitate.

În sezonul trecut, ambele partide s-au terminat 1-1.

Superbet oferă cota 1,42 pentru o victorie a lui AC Milan în meciul cu Udinese.

Serie A: AC Milan vs Udinese
Cotă
Victorie AC Milan
1,42

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol