Steaua şi Metaloglobus se întâlnesc, marţi, 9 august, de la ora 20:00, într-un meci contând pentru prima etapă din Liga 2, în direct la Digi Sport 1, Prima Sport 1 şi Orange Sport 1.

Pontul zileiFoto: Profimedia

Steaua începe al doilea sezon de Liga 2 în aceeaşi situaţie în care l-a terminat pe primul, adică fără drept de promovare! Deşi a încheiat play-off-ul pe loc de baraj (4), echipa din Ghencea n-a primit acceptul de a-l disputa, iar lucrurile sunt foarte aproape de a se repeta!

Conform Comitetului Executiv al FRF, Steaua nu are drept de promovare nici în actuala stagiune, deoarece este o societate de drept public. Cu un buget de aproape două milioane de euro, ”militarii” nu au făcut rost de o societate privată care să poată prelua o parte din club, astfel că regulamentul nu le permite astfel să promoveze.

Daniel Opriţa, antrenorul celor de la Steaua, s-a declarat dezamăgit de situaţie, deşi i-a adus în această vară, printre alţii, pe Tsvetelin Chunchukov (atacant, de la Sepsi), Costinel Gugu (fundaș, de la „U” Cluj) şi Laurețiu Corbu (fundaș dreapta, de la Chindia), plus Atanas Trică (atacant, de la Universitatea Craiova), sub formă de împrumut!

„Au fost jucători pe care nu i-am adus ușor. Le-am spus că sigur se va rezolva cu dreptul de promovare. Ei au niște bonusuri pentru promovare. Ei acum nu le pot lua. Bonusurile ar veni din drepturile TV. Sezonul trecut am tot trăit cu speranța. Acum, jucătorii știu ce a fost anul trecut. Se poate să se simtă și păcăliți”, a declarat Daniel Opriţa.

Metaloglobus este o echipă fără mari pretenții, care a încheiat stagiunea trecută în play-out, pe poziția a treia. Obiectivul trupei antrenate de Eugen Trică este de a evita retrogradarea şi în sezonul 2022-2023.

Superbet oferă cota 1,72 pentru un rezultat de egalitate la pauza sau la finalul meciului dintre Steaua şi Metaloglobus.

Steaua vs Metaloglobus
Cotă
Egalitate la pauza sau la finalul meciului
1,72

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol