19 februarie este zi plină în campionatul de fotbal din Anglia, cu 8 partide din etapa a 26-a programate în Premier League, sâmbăta încheindu-se cu duelul dintre Manchester City și Tottenham Hotspur, de la ora 19:30.

Minge de fotbalFoto: premierleague.com

Campioana sperie concurența internă și externă. Ultima demonstrație de forță și-a etalat-o marți, în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

O formație fără un vârf de atac clasic este capabilă să marcheze la foc automat, iar asta face specială tactica lui Pep Guardiola, socotit cel mai valoros manager al momentului.

„Cetățenii” impun teamă, dar și respect, prin modul în care își „torturează” adversarii. A fost 5-0 cu Sporting, la Lisabona, iar calificarea în sferturile de finală ale Ligii este asigurată.

„E un rezultat bun pentru retur, dar puteam face mai mult”, a comentat tehnicianul iberic, după victoria contra campioanei din Portugalia.

Finala de Ligă din sezonul trecut, pierdută cu Chelsea, încă îl bântuie pe spaniolul care a învățat meserie de la marele Johan Cruyff și îl face să fie și mai decis pentru a pune mâna pe trofeu în 2022.

Antonio Conte și-a început excelent mandatul la Tottenham, dar echipa s-a stins odată cu trecerea etapelor.

Italianul încearcă să crească valoarea lotului. A adus întăriri din Serie A, Kulusevski și Bentancur - ambii cumpărați de la Juventus Torino, dar ultimele două partide au adus numai eșecuri pe teren propriu: 0-2 cu Wolvenhampton Wanderers și 2-3 cu Southampton.

Tehnicianul care a părăsit-o pe Inter Milano după ce tocmai cucerise titlul în Italia visează s-o readucă pe Tottenham în Liga Campionilor, dar diferența până la locul 4, ocupat de Manchester United, este de 7 puncte.

Situația se poate însă schimba, londonezii având 3 meciuri în minus față de „diavoli” (teoretic, poate câștiga 9 puncte).

Harry Kane continuă să marcheze pentru Tottenham, dar căpitanul Angliei este tot cu gândul la plecare.

În vară, transferul său tocmai la actualul lider din Anglia, Manchester City, a picat la mustață, însă, mai mult ca sigur, subiectul se va redeschide după terminarea sezonului.

Superbet are în ofertă cota 1.55 pentru 0-3 goluri în meci.

Manchester City vs Tottenham
Cotă


0-3 goluri în meci
1.55


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol