În etapa a 22-a din Liga 1 la fotbal, luni, 24 ianuarie, Farul Constanța o primește în vizită pe „Craiova lui Mititelu”. Partida începe la ora 20:00, urmând să închidă runda.

Minge de fotbalFoto: Dreamstime

Aflat pe locul 6, cu 32 de puncte, Hagi vizează o clasare în play-off. Primul meci din 2022 a arătat o echipă a Farului visătoare în apărare.

Amicalul cu Dinamo s-a terminat 2-2, pentru gruparea „Regelui” punctând golgheterul campionatului, spaniolul Jefte, cu 11 goluri.

În tur, în runda a 7-a, a fost 1-1, dobrogenii egalând în minutul 83, din penalty, prin atacantul Adrian Petre. La Craiova, pe bancă se afla Mutu, finul lui Hagi.

Nu e liniște la cealaltă gruparea a Băniei, aflată pe locul 14, cu 19 puncte. Adrian Mititelu Jr. (25 de ani) s-a răfuit cu toată lumea, într-o intervenție televizată. Autoritățile din România, suporterii lui FCU Craiova și fostele glorii ale Stelei și ale „Științei” au fost luate în vizor.

Adrian Mititelu Jr. crede că fotbalul românesc este într-un regres imposibil de oprit. Nu vede soluția într-o predare a conducerii către oamenii din „Generația de Aur”.

Pornind de la acest aspect, conducătorul celor de la FCU Craiova a lansat un atac la adresa fostelor glorii.

Mititelu Jr. a insistat asupra faptului că FCSB este adevărata continuatoare a Stelei, așa cum FCU Craiova ar fi formația care duce mai departe renumele „Științei”.

„Nu înseamnă că dacă ai fost un foarte bun fotbalist, poți fi și un foarte bun conducător. Nu mă refer aici neapărat la cei din «Generația de Aur». Fostele mari glorii au contribuit și ele, au făcut un foarte mare rău în fotbalul românesc.

De dragul banilor, jumătate dintre ei s-au dus la Steaua Armatei sau la CSU Craiova. Și susțin cu nerușinare că echipele alea sunt continuatoarele.

Asta după ce au mâncat bani de la Gigi Becali sau de la tatăl meu. Apoi, s-au dus la Steaua Armatei și al CSU, să mănânce și de acolo.

Să le fie rușine! Eu am 25 de ani și nu mi-e rușine, le zic în față aceste lucruri”, a reclamat Adrian Mititelu Jr.

Adrian Mititelu Jr. acuză și fanii, cărora le găsește o parte din vină pentru instabilitatea de la echipă.

„Deciziile se mai iau și împreună cu tatăl meu. Nu vă faceți că plouă. Deciziile le ia tatăl meu.

Nici rezultatele nu au putut ține în picioare antrenorii. Toți au fost demiși pe merit. Nu au lăsat echipa aproape de play-off, eram la retrogradare.

Probabil echipa asta a câștigat vreo 20 de titluri și 15 Cupe în trecut, dar nu știam eu”, a mai spus, ironic, Mititelu Jr.

Superbet are cota 1.57 pentru semnul 1 la Final (victorie Farul).

Farul vs U Craiova 1948
1

Cotă 1.57


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol