Argentina vs Brazilia. Meciul meciurilor în fotbalul mondial se dispută în noaptea de marți spre miercuri, pe "Estadio del Bicentenario" din San Juan, în preliminariile din America de Sud contând pentru Cupa Mondială din Qatar 2022.

Pontul zileiFoto: Profimedia

În România, jocul este programat miercuri, de la ora ora 1:30.

Partida din tur nu s-a încheiat, fiind întreruptă de intervenția autorităților, care au acuzat că anumiți jucători din delegația vizitatorilor nu au respectat restricțiile impuse în pandemie pe teritoriul Braziliei.

Meciul-retur, din Argentina, are loc în etapa a 14-a.

După 1-0 cu Columbia, Brazilia a devenit, săptămâna trecută, prima selecționată din America de Sud care obține biletele pentru turneul final.

Pentru trupa lui Tite la Sao Paulo a punctat Lucas Paqueta, în minutul 72 al meciului, cu un şut în urma căruia portarul David Ospina a atins mingea cu mâna, dar nu a putut-o opri.

Rezultatul menţine Brazilia pe prima poziţie în grupa sud-americană de 10 echipe, cu 34 de puncte din 12 meciuri, cu 9 puncte mai mult decât a doua clasată, Argentina.

Primele 4 echipe se califică automat pentru Qatar 2022, iar a 5-a clasată merge la un baraj.

Victoria a prelungit la 11 seria de succese consecutive pe teren propriu ale Braziliei în calificări, un record în regiunea sud-americană.

Partida a marcat, de asemenea, al 10-lea meci consecutiv de calificare pe teren propriu fără gol primit, un alt record.

Rezultatul califică Brazilia, care a câştigat 11 din cele 12 meciuri disputate până acum, la turneul final al Cupei Mondiale din Qatar 2022.

"Suntem pregătiţi", a declarat căpitanul Marquinhos, referindu-se la Cupa Mondială.

"Trebuie doar să continuăm să muncim, mai avem câteva meciuri de jucat. Ştim că nu avem prea mult timp de gândire, Cupa Mondială vine repede şi vrem să continuăm să ne îmbunătăţim pentru a fi în cea mai bună formă posibilă când vom ajunge acolo", a mai spus stoperul de la PSG.

Argentina lui Leo Messi este aproape să obțină biletele pentru CM.

A învins Uruguay în deplasare, gol Angel Di Maria, și va trage tare să nu piardă contra marii rivale. La rândul ei, Brazilia nu se va obosi, mulțumindu-se, probabil, să nu piardă.

Cota 1.4 la Superbet pentru semnul 1X (Argentina câștigă sau face egal).

Argentina vs Brazilia 1 X 2
Cote 2.50 2.90 3.40

* cote valabile la ora publicării acestui articol