Real Madrid a jucat sâmbătă seară în La Liga și n-are motive de sărbătoare. A ieșit doar un 0-0 insipid cu rigida echipă a celor de la Villarreal, deținătoarea Ligii Europa. Acum vine duelul cu Sheriff Tiraspol, una dintre surprizele actualei ediții din Champions League.

Minge de fotbalFoto: Dreamstime

Marți seară, de la ora 22.00, cei supranumiți odinioară „galacticii” ies la încălzire pe „Santiago Bernabeu”, pentru un meci cu aer de vacanță, tocmai bun pentru franco-algerianul Karim Benzema să-și îmbunătățească cifrele în Ligă la capitolul goluri marcate.

În plină criză financiară și sportivă a Barcelonei, Real Madrid este prima în Spania, profitând și de ezitările greu de anticipat ale campioanei Atletico Madrid.

Sosirea lui don Carlo Ancelotti, un antrenor italian care cunoaște la perfecție vestiarul „albilor”, a oferit plus-valoare clubului cu cele mai multe Ligi ale Campionilor în palmares.

Chiar dacă nu merge ceas, Real Madrid se descurcă mulțumitor și fără „metronomul” german Toni Kroos, accidentat.

Sheriff este în urmă cu meciurile, în campionatul Moldovei. Ca să poată fi odihnită la aparițiile solicitante din preliminariile Ligii Campionilor, trupa din Tiraspol și-a amânat jocurile din competiția internă, tratament pe care îl cerea în România și Marius Șumudică pentru CFR Cluj, dar pe care nu l-a primit din partea LPF.

Doar locul 3 pentru Sheriff în Republica Moldova, cu 19 puncte în 8 meciuri. Liderul Milsami are 24 de puncte, dar și două partide în plus disputate.

Campioana Moldovei vine după un 7-0 cu Dinamo-Auto, sâmbătă, rezultat care nu spune mai nimic, având în vedere nivelul primei ligi din țara vecină și prietenă. A fost 2-0 în prima repriză, dar cele 3 schimbări dictate la pauză de antrenorul ucrainean Iuri Vernidub au dinamitat meciul în partea secundă.

Sheriff a uluit Europa cu victoria în fața bogaților de la Șahtior Donețk. Fotbaliștii grupării moldovene nu doar că știu să sufere de-a lungul unei întâlniri, dar găsesc și resurse pentru a puncta pe contraatac.

Așteptările sunt pentru un galop al Realului. Dar moldovenii vor sta arici în jurul careului și ar putea produce surpriza, care ar înseamna să nu încaseze o căruță de goluri.

La Stanleybet, pariul că Real Madrid va înscrie două sau mai puține goluri are cota 2,32.