Se fac pariuri pe bandă rulantă pentru primul gol încasat de nou-promovata Rapid, echipa cu cel mai curat și mai bun golaveraj din campionatul României, 7-0, mai bun chiar și decât al liderului CFR Cluj, 8-3. Sâmbătă, de la ora 21:00, giuleștenii vor ridica baraje în fața oltenilor de la CS Universitatea Craiova.

Minge de fotbalFoto: Dreamstime

Impenetrabila apărare a giuleștenilor a ieșit teafără și din duelul de la Botoșani, iar, teoretic, confruntarea cu Craiova, o formație învinsă de moldoveni în Bănie, este mai ușoară. Doar că regula de trei simplă nu funcționează în fotbal.

Antrenorul Mihai Iosif are soluția pentru situația în care echipa lui va încasa primul gol. „Punem mingea la centru și încercăm să egalăm, ce putem să facem?”, a fost răspunsul glumeț oferit de tehnician.

Sunt și nemulțumiți la Rapid. Portarul Horațiu Moldovan, 23 de ani, nu a fost chemat de selecționerul Mirel Rădoi, care i-a preferat pe Andrei Vlad (FCSB) și pe Marian Aioanei (Farul Constanța) ca ”rezerve” pentru Florin Niță, în perspectiva partidelor din preliminarii.

Cu Reghe pe bancă, oltenii au avut evoluții în salturi: 1-2 cu Botoșani, 3-0 cu FC Voluntari, 0-1 cu UTA Arad și 1-0 cu Gaz Metan Mediaș. Lipsa constanței le-a provocat daune de puncte, doar 9 adunate, în 6 etape. CS Universitea Craiova este în zodia cifrei 7. Locul 7 în Liga 1, golaveraj 7-7.

Unibet oferă cota 3,9 că tehnicul brazilian Di Mauro Gustavova marca în poarta Rapidului.