​Liga 2 Casa Pariurilor, a doua divizie de fotbal a României, a plecat la drum, la finalul săptămânii trecute. Din prima rundă face parte și meciul CSA Steaua - Csikszereda Miercurea Ciuc, care are loc miercuri, de la ora 20:30.

Liga 2Foto: frf.ro

Echipa care are în spate Armata, CSA Steaua, marchează la foc automat. După inaugurarea fastuoasă a arenei din Ghencea, făcută pe 7 iulie, la un joc amical cu gruparea sârbă OFK Belgrad, scor 6-0, au urmat succese fără gol primit în alte meciuri de verificare: 4-0 cu CS Afumați și 3-0 cu AFC Unirea Constanța.

În această vară, au existat meciuri în care ciucanii au punctat, la rându-le, cu poftă. În plus, n-au cedat niciun meci din ultimele 5: 1-1 cu Farul Constanța, 2-2 cu ASU Poli Timișpara, 2-0 cu Dunărea Călărași, 0-0 cu U Craiova 1948 și 2-2 cu CS Mioveni.

CSA Steaua nu are dreptul să promoveze în Liga 1 stagiunea viitoare, din cauza formei de organizare a clubului, dar și-a stabilit alte obiective.

Comandantul Clubului Sportiv al Armatei, Ștefan Răzvan Bichir, a anunțat că echipa își propune în primul sezon din Liga a doua clasarea în primele patru și câștigarea Cupei României.

Deși nu are drept de promovare în Liga 2, Steaua va continua și în noul sezon cu antrenorul care a dus echipa din liga a patra în liga a treia și din eșalonul al treilea în cel secund, Daniel Oprița, care și-a prelungit contractul după câștigarea barajului de promovare.

Echipele participante vor juca fiecare cu fiecare o singură dată în sezonul regular, urmând ca apoi să fie repartizate, pe baza clasamentului, în cea de-a doua fază a competiției, play-off sau play-out.

Primele 6 clasate la finalul sezonului regular își vor disputa locurile de promovare într-un play-off. De această dată, partidele se vor juca tur-retur, rezultând astfel încă 10 meciuri pentru fiecare formaţie.

La finalul play-off-ului, primele două clasate vor promova direct în Liga 1, în timp ce ocupantele locurilor 3 și 4 vor disputa un meci de baraj cu locurile 8 și 7 din play-out-ul Ligii 1.

Echipele de pe locurile 7-20 la finalul sezonului regular vor fi repartizate în două serii de play-out, disputând doar un tur de 7 etape, care va asigura încă şase meciuri pentru fiecare echipă.

La Superbet, pronosticul că se vor marca între 3 și 5 goluri la meciul dintre steliști și ciucani are cota 2,45.