Martin Whitmarsh, boss-ul celor de la McLaren, vorbeste despre viitorul echipei engleze si despre cine ii va fi coechipier lui Lewis Hamilton in sezonul 2010 al Marelui Circ. "Sunt sigur ca Raikkonen isi doreste sa ii bata pe cei de la Ferrari", a precizat oficialul McLaren Mercedes pentru site-ul oficial al Formulei 1.

“Nu am hotarat inca lista pilotilor pentru sezonul viitor si nici nu am stabilit o data precisa pentru acest lucru. Un lucru e clar, acum stim ce lista de start vor avea cei de la Ferrari si stim ce piloti avem disponibili. Pana la finalul acestei stagiuni vrem sa ii mai dam o sansa lui Heikki Kovalainen, pentru ca este un pilot devotat echipei", a precizat Martin Whitmarsh.

Ultimele zvonuri il dau ca sigur pe Kimi Raikkonen inapoi la McLaren, dupa ce finlandezul s-a despartit de Ferrari. Echipa engleza nu confirma, dar nici nu infirma informatia conform careia Ice Man va fi coechipierul lui Hamilton in 2010.

“Kimi este un pilot foarte bun, imi place de el si trebuie sa recunosc ca il cunosc foarte bine. A condus pentru McLaren timp de cinci sezoane. Este rapid si este un pilot foarte devotat. Cred ca isi doreste din toata inima sa-i bata pe cei de la Ferrari, sa le demonstreze ca au gresit renuntand atat de usor la el”, a completat Whitmarsh.

Dorit de Williams, Toyota si, dupa unele voci, BrawnGP, Kimi Raikkonen este tentat sa aleaga McLaren Mercedes, echipa pentru care a mai alergat si care l-ar putea ajuta pe finlandez sa lupte pentru cucerirea titlului mondial.