După mai multe săptămâni în care s-a zvonit că Lewis Hamilton s-ar putea retrage din Formula 1 ca urmare a pierderii titlului în fața lui Max Verstappen, Mercedes a confirmat pe rețelele sociale că pilotul britanic va participa la sezonul 2022 al Marelui Circ.

HotNews.roFoto: Hotnews

Deși nu a confirmat oficial participarea la sezonul următor din Marele Circ, postarea lui Hamilton poate însemna un mesaj de revenire.

După poza postată de Lewis, șeful lui Mercedes, Toto Wolff, nu a vrut să vorbească despre situația pilotului britanic, dar a recunoscut că echipa condusă de el îi caută de mai mult timp înlocuitor.

În ciuda acestor aspecte, luni, Mercedes i-a răspuns lui Lewis Hamilton printr-o postare pe Twitter: "Bine ai revenit" - a fost mesajul echipei de Formula 1.

Finalul încordat de cursă de la Abu Dhabi (a fost învins în ultimul tur de Max Verstappen) i-a adus multă supărare lui Hamilton, britanicul dispărând din spațiul public după înfrângerea din Grand Prixul de final al sezonului 2021.

S-a discutat mult pe marginea acestui subiect și nu puține au fost zvonurile care-l dădeau pe Hamilton retras din Marele Circ.

Sezonul 2022 al Marelui Circ va debuta pe 20 martie, cu Marele Premiu de la Bahrain. Vor urma Grand Prixurile din Arabia Saudită (27 martie) și Australia (10 aprilie).