Michael Schumacher (a iesit luni din coma si a fost mutat din spitalul din Grenoble) comunica din cand in cand cu familia sa si cu medicii prin intermediul ochilor, sustin jurnalistii germani de la Bild.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit Bild, Schumacher reactioneaza cel mai bine la sotia sa, Corinna, care a stat alaturi de el in toate cele 169 de zile de la accidentul de schi, sustine Mediafax.

"El poate comunica uneori cu membrii familiei si cu medicii cu ajutorul ochilor. In plus, fostul pilot poate respira singur in unele momente, desi este conectat la aparatul de respirat. Vointa sa si cea a sotiei, Corinna, au fost cele care l-au ajutat pe fostul campion mondial sa-si revina din coma", scrie Bild.

Pana acum se stia ca Schumacher poate auzi voci si ca raspunde la atingeri.

Purtatorul de cuvant al familiei Schumacher, Sabine Kehm, a anuntat, luni, intr-un comunicat, ca Michael Schumacher a iesit din coma si a parasit spitalul din Grenoble. El va urma o "lunga perioada de readaptare", la un spital din Lausanne, unde a fost transferat.

"Schumacher a fost adus in aceasta dimineata la Spitalul Universitar din Lausanne", a declarat pentru AFP, Darcy Christen, purtatorul de cuvant al spitalului elvetian.

Lausanne este la aproximativ 40 de kilometri de locuinta septuplului campion mondial de Formula 1, aflata la Gland, pe malul Lacului Leman.