18,00 (TVR1) Dinamo - Vorksla Poltava (Ucraina), 1-2 in tur

Razvan Lucescu, al doilea esec consecutivFoto: Hotnews

Bucurestenii vor juca cu stadion plin: organizatorii au anuntat ca biletele sunt practic epuizate.

Tehnicianul Liviu Ciobotariu trebuie sa alcatuiasca un "11" fara Marius Niculae, Dragos Grigore, Marius Alexe (suspendati) si Scarlatache (accidentat).

Antrenorul ucrainienilor a facut miercuri o declaratie curajoasa: "Nu cred ca va castiga Dinamo, simt "ca vom merge mai departe. Este o sansa istorica sa jucam in grupe".

20.00 (Digisport) Medias - Austria Viena, 1-3 in tur.

Ghinionul accidentarilor il obliga pe antrenorul Cristi Pustai sa se descurce cu ce mai are la dispozitie: "Mai am 18 oameni, cu ei vrem sa ne calificam". Pustai crede ca sansele sunt reduse, din cauza usurintei cu care s-a primit gol in deplasare: "Inainte de pauza, Austria a marcat si a facut 2-1. Punctul acela a contat enorm in plan psihic".

Se joaca la Cluj, pe stadionul lui CFR: "Nu suntem Steaua, dar suntem o echipa din Ardeal, asteptam ardelenii sa ne sustina", spune mijlocasul Cristi Todea.

20.30 (PROTV) TSKA Sofia - Steaua, 0-2 in tur

Suporterii bulgari au facut spectacol la antrenamentul echipei sofiote, aprinzand torte si fumigene, pentru a-i motiva pe jucatorii lui TSKA. "Inca avem sanse si vreau sa ne calificam. Nu am nicio revansa de luat fata de Steaua", a declarat Ianis Zicu, atacantul bulgarilor.

Steaua il va folosi pe Banel Nicolita ca fundas dreapta, pentru ca Martinovici nu a fost recuperat. "Nu putem pierde calificarea de la 2-0. Este un meci greu, cu o echipa buna, dar sunt convins ca ne vom califica", a spus Rony Levy, tehnicianul bucurestenilor.

21.00 (Digisport) Sparta Praga - FC Vaslui, in tur 0-2

Echipa moldoveana l-a recuperat pe Wesley care poate intra in joc, joi seara. In lotul deplasat la Praga, au fost luati si Adailton (inca incert), dar si Pavlovici (care a avut probleme cu patronul, legate de contract).

"Pentru o echipa atat de tanara ca noi (infiintata cu 9 ani in urma), ar fi o performanta deosebita sa intram in grupe. Am spus-o si acum o saptamana - am castigat cu 2-0, dar asta nu inseamna nimic. Calificarea se joaca la Praga, cu o echipa foarte puternica", a spus Viorel Hizo, inaintea jocului.

21.00 (TVR1) Rapid - Slask Wroclaw, in tur 3-1

"Polonezii au o mentalitate sanatoasa - nu renunta niciodata la lupta. Faptul ca au castigat doua meciuri ind eplasare, mie imi spune foarte multe. Trebuie sa fim concentrati, sa fim perfecti", cere antrenorul Razvan Lucescu.

Meciul se joaca la Timisoara, unde galeria rapidista asteapta sprijinul fanilor lui Poli (cu care se afla in relatie speciala, de respect).