Casa Fotbalului va gazdui, vineri, 26 noiembrie, de la ora 15:30, tragerea la sorti pentru stabilirea meciurilor din cadrul semifinalelor Cupei Romaniei Timisoareana, editia 2010-2011. Marile rivale Steaua si Dinamo nu se vor putea intalni in aceasta faza a competitiei, deoarece se afla in aceeasi urna valorica.

Cupa RomanieiFoto: AGERPRES

Componenta urnelor (conform art. 32, alin. 5.1 si 6.1. din Regulamentul de Organizare a Activitatii Fotbalistice):

Urna A (echipele clasate pe primele sase locuri in Liga I, editia 2009-2010):

Steaua Bucuresti

Dinamo Bucuresti

Urna B (celelalte echipe calificate):

FC Brasov

Gloria Bistrita

La tragerea la sorti se vor imperechea echipele din prima urna cu cele din a doua urna, echipa organizatoare a jocului tur urmand a se stabili si ea prin targere la sorti. Semifinalele Cupei Romaniei se disputa in sistem eliminatoriu, tur-retur, in 20 aprilie 2011, respectiv 11 mai 2011.

"Daca, la terminarea celor 90 de minute ale jocului retur, echipele se vor afla la egalitate de puncte si de golaveraj, golurile marcate in deplasare se vor socoti dublu, fiind declarata invingatoare echipa cu cel mai bun golaveraj. Daca, procedand astfel, nu se va putea stabili echipa invingatoare, se va trece la disputarea a doua reprize de prelungiri, a cate 15 minute, si, dupa caz, la lovituri de departajare din punctul de pedeapsa, conform art. 32.9 din ROAF", se arata in comunicatul Federatiei Romane de Fotbal.

Finala Cupei Romaniei Timisoareana se va juca in 25 mai 2011, la Brasov.