Gica Hagi a obtinut prima victorie din cel de-al doilea mandat pe banca tehnica a celor de la Galatasaray, formatia galben-rosie invingand cu 2-1 pe Antalyaspor pe arena Ali Sami Yen.

Gica HagiFoto: AGERPRES

Servet Cetin (31') si Juan Pablo Pino (34') au marcat pentru Galata, in timp ce Musa Nizam (55') a punctat pentru oaspeti.

Galatasaray: Ufuk - Serkan (Ali Turan '43), Neill, Servet, Hakan Balta - Sabri, Barıs, Cana - Mustafa Sarp, Misimovic, Pino.

"Nu am facut un meci extraordinar, dar punctele sunt importante, suporterii au fost alaturi de noi si asta a contat. Ei sunt obisnuiti cu victoriile, insa inteleg perioada pe care o traversam. Galatasaray e casa mea, cunosc foarte bine locul in care lucrez. Muncesc cu placere aici, e un club important in cariera mea. Sper sa fiu inspirat si sa crestem umpreuna. Asteptam sa reintre cat mai repede si jucatorii care sunt accidentati, nu stiu daca la meciul urmator, insa peste doua etape as vrea sa-i am pe Baros si Kewell. Vrem sa adunam puncte, sa urcam pentru ca avem potential" - Gica Hagi (gsptv).

Alte rezultate:

Eskisehirspor - Ankaragucu 0-0

Gaziantepspor - Karabukspor 0-0

Clasament:

1 Bursaspor 24 puncte (10 partide)

2 Trabzonspor 20 (9 partide)

3 Kayaserispor 20 (9 partide)

4 Fenerbahce 18 (10 partide)

5 Antalyaspor 17 (10 partide)

6 Galatasaray 16 (10 partide).