Dinamo s-a indepartat de titlu, iar Cupa Romaniei este principala tinta a cainilor pentru finalul sezonului. Dupa 1-1 in Groapa, CFR Cluj este favorita la calificarea in finala competitiei, dar orice este posibil. "Practic, Cupa a ramas singurul lor obiectiv, ne va fi foarte greu", a declarat Andrea Mandorlini intr-o conferinta de presa. Partida din Gruia va incepe la ora 20.15, fiind in direct pe Protv si Live Text pe HotNews.ro.

"Ne ajunge un 0-0, dar nu cred va fi asa avand in vedere caracteristicile celor doua echipe. Am vazut ca cei din conducerea lui Dinamo au declarat ca nu mai au sanse la titlu, asa ca meciul de la Cluj reprezinta o motivatie suplimentara pentru ei. Practic, Cupa a ramas singurul lor obiectiv" - Andrea Mandorlini, antrenor CFR Cluj.

Dinamo are repartizate 1000 de bilete pentru disputa de la Cluj, suporterii cainilor putandu-si achizitiona tichetele de la o casa special deschisa pentru ei la stadionul din Gruia. Cu toate ca a remizat in tur (scor 1-1), Dinamo ramane una dintre specialistele competitiei, bucurestenii impunandu-se de 5 ori numai in ultimul deceniu (2000, 2001, 2003, 2004, 2005) - in total au castigat de 12 ori Cupa Romaniei.

Pentru a-si motiva jucatorii, conducatorii dinamovisti le-au promis fotbalistilor cate 20.000 de euro in cazul in care formatia din Soseaua Stefan cel Mare va castiga Cupa Romaniei. Accidentati in ultima perioada, N'Doye si Cristi Munteanu au fost recuperati, iar acestia pot fi folositi in disputa de miercuri.

Demn de mentionat este faptul ca CFR-ul este castigatoarea ultimelor doua editii ale Cupei Romaniei Timisoareana.

Echipe probabile:

CFR Cluj: Nuno Claro - Tony, Piccolo, Alcantara, Leo Veloso - Peralta, Muresan, Nicolae Dica, Culio - Bud, Traore

Dinamo: Munteanu- Molinero, Scarlatache, Moti, Diabate - Torje, D.Kone, N'Doye, Alexe - Andrei Cristea, Marius Niculae

Partida CFR Cluj - Dinamo se va disputa, miercuri, de la ora 20.15, pe stadionul din Gruia. Meciul va fi in direct pe Protv si Live Text pe HotNews.ro.