​Inter Milan isi poate pierde primul loc in Serie A, dupa ce a remizat, scor 2-2, cu Fiorentina. Condusi inca din minutul 11, milanezii au reusit sa preia conducerea in minutul 81, dupa golurile lui Milito si Eto'o, insa Fiorentina a profitat de o greseala in defensiva si a obtinut o remiza ce lasa deschisa lupta pentru titlu in Serie A. Roma joaca duminica impotriva celor de la Atalanta, iar o victorie o va urca in fruntea clasamentului.

Mourinho, remiza cu FiorentinaFoto: Reuters

Fiorentina - Inter 2-2: Keirrison ('11), Kroldrup ('82)/ Milito ('75), Eto'o ('81)

Sneijder, Milito si Eto'o au pus in pericol poarta lui Sebastian Frey in debutul partidei, dar gazdele au fost cele care au reusit sa deschida scorul, la prima actiune de atac in careul milanezilor. Comotto a pasat pe jos in fata portii, dupa o centrare a lui Montolivo, iar Keirrison a deschis scorul in minutul 11.

Inter a reusit sa preia conducerea in repriza a doua, in doar sase minute. Maicon a centrat pe jos in careu, Kroldrup a incercat sa respinga, insa balonul a ajuns la Diego Milito, care a inscris din fata portii (min. 75). O noua greseala in defensiva Fiorentinei le-a permis elevilor lui Mourinho sa treaca in avantaj. Balotelli a aparut nemarcat in dreapta careului si i-a pasat decisiv lui Eto'o, in fata portii (min. 81).

Avantajul oaspetilor a durat un minut. Julio Cesar a iesit din poarta pentru a respinge o lovitura de la colt, dar a scapat balonul pana la Gilardino. Kroldrup primeste in fata portii si obtine un punct pentru Fiorentina, scor final 2-2.

In cealalta partida de sambata din Serie A, Napoli a fost invinsa de Parma, scor 2-3 (Quagliarella '3, Hamsik '78/ Antonelli '64, Lucarelli '68, Jimenez '87).

Partidele de duminica:

Siena - Bari

Milan - Catania

Juventus - Cagliari

Roma - Atalanta

Palermo - Chievo Verona

Livorno - Udinese

Bologna - Lazio

Samdoria - Genoa

Clasament:

1. Inter 67 puncte

2. Roma 65 puncte

3. Milan 63 puncte

4. Palermo 51 puncte

5. Sampdoria 51 puncte