Suspendat temporar in urma depistarii pozitive la doua teste antidoping, internationalul roman Adrian Mutu ar putea pleca in vara de la Fiorentina si sa ia drumul campionatului din Qatar, poposind la formatia antrenata de fostul tehnician stelist, Cosmin Olaroiu. Potrivit publicatiei italiene Calciomercato, atacantul a primit o oferta de 6 milioane de euro anual de la Al-Sadd.

Calciomercato anunta ca in vara Fiorentina va ceda nu mai putin de zece jucatori, printre acestia numarandu-se si atacantul roman Adrian Mutu: "Daca va primi mai mult de sase luni suspendare, Mutu isi va inceta contractul cu Fiorentina in vara. Pentru atacant exista o oferta de sase milioane de euro pe sezon de la Al Sadd".

Aceasta nu este prima data cand echipa antrenata de Cosmin Olaroiu isi arata intentia de a-l achizitiona pe Adrian Mutu, clubul din Qatar dorind sa-l transfere pe jucatorul Fiorentinei si in perioada de transferuri din iarna. Pe langa Al-Sadd, pe lista cluburilor interesate de Mutu se mai afla Sahtior Donetk, Zenit St. Petersburg, Rubin Kazan, Fenerbahce sau Bunyodkor.

Adrian Mutu este suspendat din luna ianuarie, dupa ce Comitetul Olimpic Italian (CONI) a anuntat ca atacantul a fost depistat pozitiv cu sibutramina, la doua teste antidoping. Dupa ce a analizat dosarul lui Mutu, CONI a cerut un an suspendare pentru roman, decizia finala in acest caz urmand a fi luata de catre Tribunalul Antidoping Italian, in 19 aprilie.