Suporterii unguri si oficialii echipei FC Ujpest se arata profund jigniti de un banner expus la peluza a doua a stadionului Steaua, vecinii nostri promitandu-se stelistilor care vor face deplasarea la Budapesta ca le vor face viata un adevarat iad. "Trebuie sa trecem peste rivalitatile noastre interne si sa tranformam vizita stelistilor intr-un iad", au declarat sustinatori ai lui Ujpest.

"Deja nu mai este vorba de Ujpest sau de fotbal. Am fost jigniti si lucrurile nu pot ramane asa. Este un caz similar cu cel din Slovacia. Trebuie sa trecem peste rivalitatile noastre interne si sa tranformam vizita stelistilor intr-un iad", au declarat suporterii maghiari (conform gsp.ro).

"Fanii nostri au fost acuzati ca au stropit cu bere prin gari, ca au aprins fumigene, ca au cantat, dar nimeni nu vorbeste in Romania despre bannerul de aproximativ 30-40 de metri afisat de fanii romani. Normal ca sustinatorii nostri au reactionat, in buzunarul oricarui patriot s-ar fi deschis briceagul in momentul in care ar fi citit ce scria pe banner”, se precizeaza pe site-ul oficial al lui Ujpest.

"Cat timp tine o femeie maghiara c…l in ea? 9 luni”, a fost mesajul infatisat de suporterii stelisti de la peluza a doua catre galeria maghiara.

In pofida acestor amenintari, Jandarmeria Romana (care va insoti galeria in Ungaria) da asigurari ca fanii romani care vor face deplasarea la Budapesta se vor intoarce teferi in tara.