A suferit un preinfarct zilele trecute, dar principala lui grija pe patul de spital este cum sa revina mai repede in iarba, langa echipa. "Nu stiu cand imi vor da drumul medicii, dar nici nu se pune problema sa renunt", a declarat Mircea Lucescu. Tehnicianul roman spera sa fie apt pana la dubla cu Timisoara (sunt sanse destul de mici) din preliminariile Ligii Campionilor.

"Voi pleca din spital peste cateva zile. Nu stiu exact cand, medicii vor stabili acest lucru. Un lucru e sigur, nici nu se pune problema sa ma las", a declarat Mircea Lucescu pentru EVZ.

In alta ordine de idei, antrenorul roman spune ca nu ii convine faptul ca va intalni pe FC Timisoara in preliminariile Ligii Campionilor pentru ca vrea binele fotbalului romanesc si pentru ca se va duela cu unul dintre bunii sai elevi, Ioan Ovidiu Sabau (l-a pregatit la Dinamo, Brescia si Rapid).

"O sa-mi fie greu. Mereu am vrut binele fotbalului romanesc si nu-mi pica bine ca va trebui sa infrunt Timisoara lui Sabau", a conchis Lucescu senior (pentru EVZ).

FC Timisoara va intalni pe Sahtior in turul trei preliminar al Champions League, prima mansa urmand sa se desfasoare in Ucraina (29 iulie), in timp ce returul va avea loc peste o saptamana pe Dan Paltinisanu.