Barcelona - Atletic Bilbao 2-0 | Barcelona si-a revenit si a castigat lejer cu 2-0 intalnirea cu Atletic Bilbao. Sergio Busquets ('17) si Messi ('31) din penalty au asigurat o victorie confortabila pentru echipa lui Guardiola, care incepuse o serie de rezultate proaste si ii oferise posibilitatea lui Real sa se apropie inaintea acestei etape la doar patru puncte.

Busquets ('17) a deschis scorul cu capul, reluand o centrare venita de pe partea stanga. Messi ('31) a inchis tabela cu un penalty executat elegant, in dreapta portarului. Eto'o putea sa marcheze golul meciului, insa executia acestuia din foarfeca s-a dus pe langa poarta.

In ultimele minute ale partidei, Barca a reusit performanta sa aiba patru ocazii mari de a marca prin Pique (lovitura de cap, mingea a fost respinsa de pe linie), Puyol (sut putin peste poarta), Eto'o ( a sutat in bara) si Henry (sut respins de Iraizor).

Barcelona: Valdes - Puyol (Victor Sanchez 90), Pique, Marquez, Sylvinho - Busquets, Iniesta (Gudjohnsen 81), Xavi - Henry, Messi, Eto'o

Athletic Bilbao: Iraizoz - Iraola, Gurpegui, Amorebieta, Koikili - Orbaiz, Javi Martinez (Toquero 45), Susaeta, Gabilondo - Yeste - Llorente (Garmendia 60)