Portarul Timisoarei, Costel Pantilimon ar putea fi transferat in Seria A. Potrivit presei italiene, portarul de 21 de ani este dorit atat de Internazionale Milano, cat si de Juventus Torino. Patronul timisorenilor, Marian Iancu e de parere ca Pantilimon va deveni in cativa ani un portar de mare clasa: Pantilimon va fi un portar de 50 de milioane de euro peste cinci ani de zile. Acum nu face doua milioane.

Deoarece portarul pe care-l doreste Juventus e prea scump, oficialii italieni s-au reorientat catre o varianta mai ieftina, din Romania. "Suma ceruta de Udinesse pentru Handanovic, 18 milioane de euro, a fost considerata exagerata de catre oficialii lui Juventus, care s-au reorientat spre Costel Pantilimon, 21 de ani, portarul titular al Timisoarei, de care e interesata si Inter", scrie Gazzetta Dello Sport.

"Pantilimon va fi un portar de 50 de milioane de euro peste cinci ani de zile, acum nu face doua milioane. Trebuie sa acumuleze, voi sta de vorba cu el sa nu se uite prin presa, ci sa se pregateasca serios", a spus patronul Marian Iancu la GSPTv, citat de gsp.ro.