Este al 6-lea meci caritabil organizat de Ronaldo si Zidane la initiativa Programului Natiunilor Unite pentru Dezvoltare. 40 de fosti jucator din Europa, Africa si America Latina au participat la acest eveniment anual, iar suma stransa in urma sa este destinata unor proiecte din Maroc privid combatarea saraciei. In Maroc, 2.8 milioane de persoane traiesc, in 2008, sub limita saraciei.

Ronaldo a jucat 20 de minute la Maroc, insa brazilianul le-a aratat celor 30.000 de oameni prezenti in tribune ca, si dupa o operatie la genunchi si noua luni de absenta, nu a uitat sa dribleze in stilul caracteristic. In aplauzele publicului, Ronaldo a fost inlocuit de Marta, vedeta nationalei feminine a Braziliei.

Magicianul Zidane a jucat de parca ar fi avut din nou 20 de ani! Intr-o forma fizica de invidiat, fostul capitan al Frantei a marcat un gol dintr-un unghi imposibil, fiind aplaudat de tot stadionul fiecare data cand mingea ajungea la el.

Pentru echipa prietenilor lui Ronaldo au inscris Makukula (`4, `15), Arango (`24) Caca (`59) si Tariq (`68, `74), in timp ce pentru echipa formata din prietenii lui Zidane au marcat Celestini (`3), Exceberia (`9, `34), Zidane (`33) si Basser (`80).

Vezi aici spectacolul oferit de Ronaldo si Zidane