Fara Ovidiu Petre, accidentat din nou, Steaua a plecat marti dimineata in Franta pentru meciul-retur cu Olympique Lyon. Steaua e pe ultimul loc in Grupa F, cu un punct, inainte de infruntarea de pe Stade de Gerland cu Benzema si ai lui.

Imbracati la patru ace, jucatorii lui Dorinel Munteanu au decolat decisi sa sa invinga Lyon-ul, cel putin la partea artisitica! "E un meci foarte dificil, insa fotbalul se joaca „11“ contra „11“. Gandul nostru este numai unul: victoria", a spus cel mai bun marcator-rezerva al Stelei, Kapetanos, pentru Prosport.

Extrem de emotionat, presedintele Stelei, Valeriu Argaseala a recunoscut ca experienta lui Dorinel va conta enorm pentru jucatori: " Va fi greu de tot cu ei. Plec cu mari emotii, dar am sperante mai mari ca niciodata.Trei goluri nu au fost de ajuns pentru a invinge Lyon. Nu este ultima noastra sansa. Am invatat din greseli, vrem sa nu le mai repetam. Dorinel nu e emotionat, stie sa motiveze si jucatorii, iar la experienta lui, emotiile nu mai exista".

Clasament Grupa F, inainte de meciurile-retur:

1. Bayern Munchen - 7 puncte

2. Olympique Lyon - 5p

3. Fiorentina - 2p

4. Steaua - 1p