"Lacatus nu era in situatia asta daca il asculta pe Gigi Becali. E un antrenor bun si sigur isi va gasi o slujba in alta parte", a reactionat presedintele LPF, Dumitru Dragomir, dupa demisia lui Marius Lacatus.

"Daca il asculta pe Gigi Becali la pauza meciului nu mai era acum in situatia de a-si da demisia. Eu, daca eram in locul lui, cand imi zicea patronul sa ii scot pe Arthuro si pe Semedo, ii scoteam si cu asta basta. Asa, Lacatus si-a asumat raspunderea", a spus Dragomir pentru Realitatea Tv.

"Eu nu ma asteptam ca Lacatus sa plece. Nu era neaparat nevoie de o schimbare la Steaua. Nu cred ca el este principalul vinovat pentru ce s-a intamplat aseara. Marius Lacatus este un antrenor bun si este o pierdere, dar sigur isi va gasi o slujba in alta parte", a adaugat Dragomir.

"Bineinteles ca Dan Petrescu este un antrenor bun, dar eu nu stiu pe cine o sa puna. Pe oricine alege Gigi Becali e bun, ca el da bani la Steaua. Gigi Becali sa se sfatuiasca si cu Giovanni Becali pe cine sa puna, pentru ca Giovanni are minte destula".