Peseiro mai are o sansa sa ramana la Rapid - victoria cu Wolfsburg in Cupa UEFA!

"Nu stiu dacă Jose Peseiro va pleca, nu este decizia mea acest lucru. Taher hotaraste!

Mircea Lucescu este singurul care ar putea scoate Rapidul din această criză", a spus Copos agenţiei MediaFax dupa ce a iesit din sedinta cu Taher.

"Nici Andone, nici Lucescu nu sunt in carti pentru preluarea Rapidului”, i-a replicat actionarul majoritar din Giulesti lui Copos domolit dupa prestatia jalnica a rapidistilor de promisiunea lui Peseiro ca isi va lua revansa cu Wolfsburg.

Fahti Taher a investit peste 10 milioane de euro la Rapid, le-a marit salariile jucatorilor si a adus un antrenor care si-a facut ucenicia la Real Madrid si Manchester United! Rezultatul?! Dupa noua etape, rapidistii sunt pe locul 11 in Liga 1 cu noua puncte in spatele liderului Dinamo. "Plec, plec acasa" sunt cuvintele lui Peseiro dupa infrangerea umilitoare cu FC Arges.

Taher nu l-ar lasa desi toata lumea il critica pe tehnicianul portughez. "Peseiro nu stie nimic despre fotbalul romanesc", l-a acuzat Dumitru Dragomir pe antrenorul Rapidului la gsptv. Presedintele de la LPF ii da si cateva sfaturi tactice lui Peseiro pentru meciul cu nemtii. "Cu Coman in poarta, si cu Boya in atac, Rapid trece lejer de Wolfsburg! "