Virgil Becali, varul finantatorului Stelei si Sorin Cartu, antrenorul Daciei Mioveni, s-au intalnit astazi la restaurantul "2 cocosi" din Capitala. Cei doi au fost acompaniati si de Ion Craciunescu. Acestia au fost zariti de cameramanul de la sport.ro iar pe imagini se observa ca la plecare, in masina in care a intrat si Cartu a fost introdus un bagaj voluminos in portbagaj, de marimea unei genti diplomat. Intalnirea s-a produs cu cateva ore inaintea meciului direct Steaua-Dacia MIoveni (20,30) din Liga 1!

"Ce insinuati? Ce diplomat cu bani? Erau tablele lui Netoiu, ca are puluri mari, erau zaruri si puluri in diplomat si cateva pachete de euro pentru Cartu. Daca eram eu acolo, ieseam cu Sorin Cartu de gat si ne pupam", a comentat ironic Gigi Becali. Varianta lui Becali si a lui Craciunescu e ca cei trei s-au intalnit la restaurant sa ia pranzul si sa joace table!

Latifundiarul s-a aparat de acuze infierand tacticile celor de la CFR! "Stiu tot ce misca la adversarii nostri! Nu sunt in siguranta! I-am monitorizat si la meciul cu Dinamo. Eu zic ca dinamovistii nu au blatuit, dar pe unii dintre conducatori ii intereseaza meciurile noastre. Puteam sa le fac o inscenare celor de la CFR, dar mi-e teama ca ii bag la puscarie. De ce nu v-ati intrebat cand Muresan a zburat la Cluj cu echipa Buzaului in acelasi avion? De ce nu v-ati intrebat de ce a baut Borcea cafea cu Muresan? De cde nu va intrebati cand suna jucatori pe alti jucatori ca sa aranjeze meciuri, de ce nu va intrebati cand un conducator il suna pe alt conducator sa rezolve meciul cu Steaua", a spus Becali la Sport.ro.

Ion Craciunescu a dat si el asigurari ca in geanta se aflau... table! "E o cutie de table si nimic altceva!"

Sorin Cartu si Virgil Becali au negat ca s-ar fi intalnit. "Eu am fost acolo si m-am intalnit cu un ziarist pentru a face un interviu despre finala din 1994. Ce treaba am eu cu Virgil, nici macar nu ne cunoastem. L-am vazut doar la televizor. Iar in acel diplomat va garantez ca erau tablele lui Netoiu", a spus tehnicianul. La randul sau, Virgil Becali, a negat ca l-ar cunoaste pe antrenorul Daciei Mioveni si afirma ca a fost la 2 Cocosi pentru a se intalni cu niste prieteni. "Cum sa ma intalnesc cu el! M-am vazut cu niste prieteni, le-am spus la multi ani si am baut doua cola cu ei", a spus acesta.