Real Madrid poate cuceri LaLiga și UEFA Champions League în acest sezon, iar parcursul excelent din această stagiune atrage atenția asupra jucătorilor lui Carlo Ancelotti.

Ferland MendyFoto: Gongora/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ferland Mendy, dorit de Arsenal, Liverpool și Manchester City

Ferland Mendy a strâns 32 de apariții în acest sezon pentru Real Madrid în toate competițiile, iar evoluțiile sale sunt apreciate atât de Carlo Ancelotti, cât și de cluburi de top din Europa.

Jurnaliștii de la L'Equipe scriu că Arsenal, Liverpool și Manchester City sunt interesate de serviciile fotbalistului francez de 28 de ani, care ar putea pleca de la Real Madrid în această vară.

Cu o cotă de piață de 20 de milioane de euro, Mendy ar trece în plan secund pentru Real Madrid dacă Alphonso Davies va ajunge în cele din urmă pe Santiago Bernabeu, iar francezul ar fi tentat de o mutare în afara Spaniei.

Cele trei cluburi din Premier League intenționează să își îmbunătățească defensivele, iar prestația lui Mendy din returul cu Manchester City, din sferturile UEFA Champions League, a fost decisivă.

Ferland Mendy a fost transferat de Real Madrid, în vara anului 2019, de la Olympique Lyon, în schimbul sumei de 48 de milioane de euro.

De atunci, el a îmbrăcat tricoul „los blancos” în 165 de rânduri, marcând șase goluri și oferind zece pase de gol. Mendy a câștigat cu Real Madrid o dată Champions League, de două ori La Liga, o dată Supercupa Europei, o dată Cupa Regelui și de trei ori Supercupa Spaniei.