Cupa Angliei a provocat întotdeauna surprize mari, iar semifinala de duminică dintre Manchester United și Coventry City a fost una de poveste. Condusă cu 3-0, formația de ligă secundă a egalat și a avut un gol anulat în ultimul minut.

Jucatorii echipei Manchester UnitedFoto: Paul ELLIS / AFP / Profimedia

Coventry City - Manchester United 3-4, în semifinalele Cupei Angliei - Calificare după lovituri de departajare

Manchester United a învins după loviturile de departajare Coventry City, scor 4-3 (3-3 la finalul celor 120 de minute regulamentare), într-un meci cu un final spectaculos.

Elevii lui Erik ten Hag au deschis scorul prin Mc Tominay în minutul 23, iar Maguire a dublat avantajul în finalul primei reprize.

Mai mult, în startul părții secunde, Bruno Fernandes a dus scorul la 3-0, iar „diavolii” s-au relaxat suficient.

Însă Coventry s-a declarat învinsă, iar Simms în minutul 71 și O’Hare, opt minute mai târziu, au făcut-o pe divizionara secundă să spere.

Inevitabilul s-a produs, iar Wright a restabilit egalitatea în al cincilea minut al prelungirilor, dintr-o lovitură de la 11 metri.

În cele două reprize suplimentare United și-a creat mai multe ocazii, dar formația din Championship a marcat în minutul 120 prin Torp golul ce putea însemna calificarea, însă reușita a fost anulată de VAR pentru ofsaid.

La loviturile de departajare, Manchester United a ratat prima prin Casemiro, dar norocol le-a surâs după ce și Coventry City a ratat două penaltiuri.

Cu 12 trofee ale Cupei Angliei în palmares, Manchester United va întâlni în finala din acest an rivala Manchester City, care a eliminat sâmbătă Chelsea Londra.