​Percy Prado, fost fotbalist la Nantes și Sporting Cristal, a publicat vineri mai multe mesaje de adio pe rețelele de socializare. Din fericire, o postare ulterioară anunță că peruanul este bine, alături de familia sa.

Minge de fotbalFoto: Cronos / Alamy / Alamy / Profimedia

Percy Prado, fost fotbalist la Nantes, a postat mai multe mesaje de adio

În prezent jucător de futsal la echipa Nantes Metropole, peruanul care deține și naționalitatea franceză a publicat șase mesaje de adio dedicate familiei și celor dragi, anunță Marca.

„Îmi pare rău că te-am făcut să suferi, îmi pare rău că nu ai putut avea încredere în mine”, îi scria Percy Prado tatălui său, rugându-i pe prieteni să fie lângă mama și fiul lui.

„Și acum ție, sufletul meu pereche, pe care l-am rănit cel mai mult. Realizează că ești o femeie extraordinară și vei găsi pe cineva demn de tine.

Te voi iubi până la sfârșit. Îți încredințez fiul meu care este ca și al tău, am încredere oarbă în tine”, a scris Prado și pentru partenera sa, iar în încheiere a transmis tuturor să nu plângă pentru el.

Din fericire, o postare ulterioară pe contul său de Instagram anunță că acesta este în siguranță alături de familia lui, iar mesajele anterioare au fost șterse.

În vârstă de doar 28 de ani, Percy Prado Ruiz a evoluat pe postul de fundaș dreapta la Nantes (2020-2021) și Sporting Cristal (2021-2022).

În urmă cu șase luni, Alexis Beka Beka, fotbalist la OGC Nice, amenințase și el că se va sinucide, urcat pe viaductul Magnan.