Abha, formația la care evoluează românul Ciprian Tătărușanu, a fost învinsă marți pe teren propriu de Al-Nassr cu scorul de 8-0. După un hat-trick în prima repriză, Cristiano Ronaldo a ieșit la pauză.

Ciprian TatarusanuFoto: Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia

Cristiano Ronaldo, hat-trick în poarta lui Ciprian Tătărușanu

Etapa a 26-a din campionatul Arabiei Saudite va rămâne mult timp în memoria lui Ciprian Tătărușanu, după opt goluri primite de la Al-Nassr.

Dacă în tur Abha reușea o remiză chiar pe terenul echipei din Riad, Cristiano Ronaldo și coechipierii săi s-au răzbunat cu vârf și îndesat.

La pauză tabela arăta deja 0-5, după golurile marcate de Ronaldo (minutele 11, 21 și 42), Mane (33) și Al Sulaiheem (44).

Deși a scăzut puțin ritmul în partea secundă, Al-Nassr a mai punctat de trei ori prin Ghareeb (51) și Al Elewai (63 și 86).

Schimbat după prima repriză, Cristiano Ronaldo a ajuns la 36 de goluri și 13 pase decisive în 35 de meciuri disputate în toate competițiile în acest sezon.

În clasamentul golgheterilor din Arabia Saudită, CR7 are 29 de reușite, cu șapte mai mult decât Aleksander Mitrovic (Al-Hilal).

După 26 de etape, Al-Nassr ocupă poziția secundă a clasamentului cu 62 de puncte, 12 mai puțin decât liderul Al-Hilal.

În schimb Abha, formația lui Tătărușanu, este tot mai aproape de liga secundă, aflându-se pe penulimul loc.