Jurgen Klopp o va părăsi pe Liverpool la finalul acestui sezon, după ce a petrecut nouă ani la echipa de pe Anfield, iar ultimul său meci pe banca grupării din Premier League aduce bani frumoși pentru cei care vor să vândă un bilet la meci.

Jurgen KloppFoto: Paul Greenwood / Shutterstock Editorial / Profimedia

Biletele la ultimul meci al lui Jurgen Klopp la Liverpool au ajuns să se vândă cu 25.000 de lire sterline

Liverpool va juca ultimul meci pe Anfield împotriva celor de la Wolves în acest sezon, iar acesta va fi ultimul joc al „cormoranilor” cu Jurgen Klopp pe bancă.

Deși mai sunt 3 luni până la acel joc, fanii deja au început să caute bilete, iar cei cu abonamente vor să profite și să se îmbogățească.

În mod normal, un bilet la un meci pe Anfield este în jur de 60 de lire sterline, însă, jurnaliștii de la The Mirror scriu că un bilet în spatele băncii lui Liverpool a ajuns să se vândă și cu 25.000 de lire sterline.

Asta înseamnă de 408 ori mai mult decât prețul normal al unui bilet.

Chiar și biletele în alte zone ale stadionului sunt scoase la vânzare cu 2000 de lire sterline. Aceste prețuri ar putea crește, din moment ce Liverpool se luptă la câștigarea campionatului.

După ce Sir Alex Ferguson și-a anunțat retragerea la Manchester United în 2013, biletele pentru ultimul său meci s-au vândut pentru 3000 de lire sterline.