După trei înfrângeri consecutive, scaunul lui Thomas Tuchel se clatină, iar Bayern Munchen ar putea apela la o variantă surpiză de antrenor interimar până la finalul sezonului în curs.

Ole Gunnar SolskjaerFoto: John Clifton / PA Images / Profimedia

Ole Gunnar Solskjaer, pe lista celor de la Bayern Munchen pentru înlocuirea lui Thomas Tuchel

Bayern Munchen îl „monitorizează” pe fostul antrenor al celor de la Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, ca potențial antrenor interimar în cazul în care se va decide demiterea lui Thomas Tuchel, scrie Daily Mail.

Bavarezii au ajuns la trei înfrângeri consecutive, două în Bundesliga unde echipa a ajuns la opt puncte de lider și una în Champions League, unde are de recuperat un deficit de un gol în 16-imile de finală.

Tuchel a fost criticat mai ales după victoria lui Bochum de la sfârșitul săptămânii, iar presiunea a crescut asupra sa și nume ca Xabi Alonso sau Hansi Flick se zvonesc deja în jurul echipei.

Cu toate acestea, Sky Germany anunță că Ole Gunnar Solskjaer este cel care ar putea prelua formația de pe Allianz Arena.

Conform jurnalistului Florian Plettenberg, antrenorul în vârstă de 50 de ani este privit ca un potențial înlocuitor, deși șefii clubului nu au luat încă decizia de a-l înlocui pe Tuchel.

Vestea vine ca o surpriză majoră, norvegianul venind după o experiență nereușită la United, club de care s-a despărțit în 2021.

Momentan, Solskjaer lucrează în cadrul UEFA ca observator tehnic la partidele din Champions League.