Kylian Mbappe mai are contract cu PSG până la finalul lunii iunie (n.r. 30), iar zvonurile privind viitoarea destinație se leagă în mare măsură de Real Madrid. Mai mult, presa iberică anunță și salariul pe care starul naționalei Franței îl cere pentru a semna cu gruparea de pe Santiago Bernabeu.

Kylian MbappeFoto: JP Pariente / Sipa Press / Profimedia Images

Kylian Mbappe, reprezentat de mama sa, cere un salariu brut de 100 de milioane de euro pentru a semna cu Real Madrid

Jurnaliștii spanioli vorbesc despre negocierile dure pe care mama starului francez le poartă cu oficialii celor de la Real Madrid.

Fayza Lamari (mama atacantului) cere un salariu de 100 de milioane brut pentru ca francezul să îmbrace din vara acestui an tricoul „albilor”.

Mundo Deportivo vorbește despre cele 50 de milioane net pe care Kylian le solicită Realului și aduce în discuție salariile cele mai mari existente în acest moment în vestiarul galacticilor. Astfel, Modric, Kroos sau Alaba încasează undeva în jurul a 20 de milioane de euro net pe stagiune.

Pe lângă salariul de 50 de milioane de euro net, mama lui Mbappe solicită și o primă de semnătură în valoare de 175 de milioane de euro.

Desigur că dacă acest lucru se va întâmpla, trebuie menționat că toată suma va rămâne în conturile familiei lui Mbappe, el urmând să semneze cu noua echipă din postura de jucător liber de contract.

Sursa citată mai precizează că Realul nici nu vrea să audă de asemenea sume, ele fiind considerate mult prea mari.

Gazetarii de la AS vin cu o completare importantă: Kylian încă nu i-a închis total ușa lui PSG, există o variantă în care dacă Madridul nu oferă suficienți bani atacantul să rămână pe Parc des Princes.

Până în acest moment, oficialii lui PSG nu i-ar fi făcut nicio ofertă concretă lui Mbappe, gruparea din Ligue 1 dorind întâi să se asigure dacă internaționalul francez mai vrea să facă parte din proiectul formației antrenate de Luis Enrique.

În vârstă de 25 de ani, Mbappe are o cotă de piață de €180 de milioane, conform Transfermarkt. De-a lungul carierei, Kylian a jucat pentru AS Monaco și PSG.