Presa franceză a scris tot mai mult în ultima perioadă despre o despărțire a lui Karim Benzema de Al-Ittihad, relațiile dintre cele două părți fiind unele reci. Jurnaliștii de la Goal.com vin cu o ipoteză spectaculoasă: atacantul francez ar putea reface cuplul de atac cu Cristiano Ronaldo.

Karim BenzemaFoto: Jose Breton/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Karim Benzema, dorit de Al-Nassr, grupare unde este legitimat și Cristiano Ronaldo

L'Equipe a scris pe larg despre faptul că Benzema este tot mai aproape de a semna cu o altă echipă din Arabia Saudită, iar Goal.com a precizat direct numele acesteia: Al-Nassr.

La gruparea din Riad este legitimat Cristiano Ronaldo, așa că sunt șanse mari ca francezul și portughezul să fie din nou coechipieri după parteneriatul de succes pe care l-au avut la Real Madrid.

Despre Benzema s-a mai scris că este dorit de Lyon, echipa care l-a lansat în fotbalul mare, dar șeicii își doresc ca atacantul să nu părăsească Arabia Saudită.

În aceste condiții, varianta Al-Nassr devine una atractivă pentru câștigătorul Balonului de Aur din 2022.

În vârstă de 36 de ani, Benzema are 9 goluri marcate și 5 pase decisive reușite în tricoul celor de la Al-Ittihad.

De cealaltă parte, Cristiano Ronaldo stă mult mai bine: 20 de goluri și 9 pase decisive alături de Al-Nassr.

Reamintim că Benzema și Ronaldo au fost coechipieri preț de nouă sezoane la Real Madrid, grupare la care au câștigat trofee importante.

Există, conform Goal.com, varianta ca atacantul francez să fie într-o primă fază împrumutat de Al-Ittihad la Al-Nassr. Campionatul din Arabia Saudită se va relua pe 7 februarie.

Al-Nassr se află pe locul doi în clasament (46 de puncte), în timp ce Al-Ittihad se găsește pe 7, cu doar 28 de puncte. Liderul Al-Hilal are 53 de puncte.