​Horațiu Moldovan (26 de ani) este în mod oficial jucătorul celor de la Atletico Madrid, gruparea de pe Civitas Metropolitano prezentându-l pe portarul titular al naționalei României în cursul zilei de miercuri.

Horațiu MoldovanFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Horațiu Moldovan, prezentat oficial la Atletico Madrid

Fostul de acum jucător al Rapidului a semnat un contract valabil pentru următoarele trei sezoane și jumătate.

„Horaţiu Moldovan (20 ianuarie 1998, Cluj-Napoca, România) este noul jucător al echipei Atletico de Madrid în urma acordului încheiat cu Rapid Bucureşti pentru transferul portarului la clubul nostru, el semnând pentru restul sezonului şi încă trei sezoane”, se arată pe site-ul clubului Atletico Madrid.

Moldovan a trecut vizita medicală efectuată la Spitalul Universitar Vithas Madrid Arturo Soria.

Portarul a fost apoi prezentat oficial la sediul grupării din Civitas Metropolitano. Horațiu a fost primit de Miguel Angel Gil, directorul general al celor de la Atletico Madrid.

De știut:

  • Horațiu Moldovan va fi al treilea fotbalist român care va îmbrăca tricoul celor de la Atletico Madrid, după Daniel Prodan (1996-1998 / 44 de prezențe) și Cosmin Contra (2002-2005 / 41 de prezențe pentru Atletico).
  • Conform Transfemarkt, Moldovan are în prezent o cotă de piață de €2,60 milioane.
  • De-a lungul timpului, Horațiu a fost legitimat la echipele CFR Cluj, Hermannstadt, Energeticianul, Ripensia Timișoara, Sepsi OSK, UTA Arad și Rapid.