FC Barcelona pregătește un turneu în această vară în Statele Unite ale Americii, iar planul includea un meci amical cu echipa lui Lionel Messi, Inter Miami, club care a respins însă propunerea.

Lionel MessiFoto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Amicalul de lux dintre Barcelona și Inter Miami, refuzat de americani

Mult așteptata revedere dintre Messi și clubul catalan pare că va mai avea de așteptat, deși vara acestui an oferea prilejul perfect pentru ca fotbalistul lui Inter Miami să joace împotriva fostei echipe, scrie AS.com.

Barcelona plănuiește turneul din SUA pentru a pregăti sezonul 2024-2025 din LaLiga și spera să înfrunte echipa foștilor săi jucători Messi, Suarez, Alba și Busquets.

Totuși, meciul are șanse minime să se dispute din cauza programului încărcat pe care formația din MLS îl are în acea perioadă.

Discuțiile dintre spanioli și Inter Miami sugerau ca amicalul să se dispute în luna iulie, după terminarea Copei America și a turneului Euro, însă atunci americanii sunt în pregătiri intense pentru Cupa Ligilor, competiție pe care au câștigat-o în sezonul anterior.

Mai mult, șansele ca Messi să evolueze erau minime, argentinianul urmând să primească mai multe zile libere după Copa America.