Fără meci jucat din luna august a anului 2023, Jadon Sancho a fost împrumutat de Manchester United la Borussia Dortmund. Englezul a primit tricoul cu numărul 10 și a făcut și primele declarații

Jadon SanchoFoto: Brazil Photo Press / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Jadon Sancho a fost împrumutat de Manchester United la Borussia Dortmund

Jadon Sancho nu a mai jucat într-un meci oficial pentru Manchester United din 26 august 2023, de la un duel din Premier League, cu Nottingham Forest (3-2), după ce a intrat într-un conflict cu antrenorul Erik ten Hag.

De atunci, internaționalul englez a fost trimis să se antreneze cu echipa a doua și i s-a interzis inclusiv accesul în vestiarele speciale ale formației de seniori de pe Old Trafford.

După 5 luni, gruparea de pe Old Trafford a decis că este momentul să îl cedeze împrumut, iar Borussia Dortmund l-a prezentat joi oficial.

Aici, fotbalistul de 23 de ani speră să se reinventeze, ținând cont de faptul că evoluțiile din tricoul lui Dortmund i-au adus transferul la United.

La prezentarea oficială, Sancho a transmis că este nerăbdător să joace din nou pentru Borussia.

„Când am intrat astăzi în vestiar, am simțit ca și cum m-am întors acasă.

Nu am pierdut niciodată legătura cu oamenii care lucrează aici.

Abia aștept să-mi revăd colegii, să joc fotbal cu zâmbetul pe buze, să pasez, să marchez goluri și să ajut BVB.” - a declarat Jadon Sancho.

În precedenta aventură la Borussia Dortmund, Jadon Sancho a strâns 137 de apariții, a marcat de 50 de ori și a oferit 64 de pase decisive.