Jadon Sancho nu mai are un viitor la Manchester United, după ce a intrat într-un conflict cu antrenorul Erik ten Hag. Deși s-au plătit nu mai puțin de 85 de milioane de euro pentru el, englezul va pleca sub formă de împrumut în Bundesliga.

Jadon SanchoFoto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Jadon Sancho va fi împrumutat la Borussia Dortmund

Jadon Sancho nu a mai jucat într-un meci oficial pentru Manchester United din 26 august 2023, de la un meci din Premier League, cu Nottingham Forest (3-2), după ce a intrat într-un conflict cu antrenorul Erik ten Hag.

De atunci, internaționalul englez a fost trimis să se antreneze cu echipa a doua și i s-a interzis inclusiv accesul în vestiarele speciale ale formației de seniori de pe Old Trafford.

După 5 luni, gruparea de pe Old Trafford a decis că este momentul să îl cedeze împrumut, iar Borussia Dortmund s-ar fi înțeles deja cu United pentru a-l transfera pe Sancho până la finalul acestui sezon.

Aici, fotbalistul de 23 de ani speră să se reinventeze, ținând cont de faptul că evoluțiile din tricoul lui Dortmund i-au adus transferul la United.

În precedenta aventură la Borussia Dortmund, Jadon Sancho a strâns 137 de apariții, a marcat de 50 de ori și a oferit 64 de pase decisive.

Mai mult decât atât, împrumutul său în Germania nu include și o clauză de cumpărare definitivă, astfel că, acesta se va întoarce cel mai probabil pe Old Trafford.