Conducătorii celor de la Real Madrid se vor întâlni în cursul săptămânii viitoare cu francezul Kylian Mbappe, pentru a stabili dacă atacantul este dispus să semneze cu formația spaniolă, după ce va deveni liber de contract.

Kylian MbappeFoto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kylian Mbappe intră în ultimele șase luni de contract cu PSG – Ultimatum din partea celor de la Real Madrid

La ultima discuție din urmă cu câteva luni, fotbalistul francez i-a asigurat pe spanioli că din vara anului 2024 va deveni jucătorul lor, iar contractul se poate semna încă din primele zile ale lunii ianuarie, scrie Marca.

În același fel s-a desfășurat și transferul lui David Alaba de la Bayern Munchen în urmă cu trei ani, acesta semnând angajamentul când intrase în ultimele șase luni la clubul german.

Dacă răspunsul lui Mbappe va fi unul pozitiv, Florentino Perez ia în considerare închiderea acordului cât mai curând posibil.

Documentele contractuale au fost deja întocmite la jumătatea lunii mai 2022, când cele două părți ajunseseră la o înțelegere, care ulterior nu a mai fost semnată de atacant.

Real Madrid își va menține aceleași condiții oferite atunci, cu un salariu net de 26 de milioane de euro anual și o primă de instalare substanțială.

Presa spaniolă notează că în cazul unui refuz, madrilenii vor renunța definitiv de această dată la starul lui PSG, după experiențele neplăcute din trecut.