Marko Dugandzic (29 de ani) a fost ales „Cel mai bun jucător străin” în tradiționala Anchetă a Gazetei Sporturilor. Într-un interviu în exclusivitate pentru GSP.ro, atacantul croat vorbește despre viața din Arabia Saudită și despre cum s-a adaptat acolo după transferul la Al-Tai. Dugandzic a reușit deja să joace contra lui Cristiano Ronaldo și dezvăluie că a avut probleme inclusiv cu mâncarea de acolo.

Marko DugandzicFoto: GSP

„În general, traiul e foarte diferit. Cultura, stilul de viață, totul e diferit. Cât despre jucători, în primul meci în care am jucat cu Al-Nassr, când eram lângă Ronaldo pe teren, nu-mi venea să cred ce se întâmplă! Te uiți la el toată viața la televizor”, spune Dugandzic.

Atacantul vorbește și despre ce l-a surrins cel mai mult în Arabia Saudită.

„Primul lucru care îmi vine în cap e felul în care dorm. În mod normal, 9 sau 10 luni din 12 sunt extrem de călduroase, așa că ei dorm ziua, iar noaptea stau treji. Cred că în jur de ora 5 au perioada de rugăciune, după care merg la somn, pe la 5:30-6 dimineața, și dorm până pe la 16-17. Să zicem că asta a fost cea mai mare surpriză pentru mine”, spune croatul.

Citește mai departe pe GSP.ro