Shayon Harrison, 26 de ani, a marcat o dublă de efect în meciul Poli Iași - CFR Cluj (3-3). Londonezul a povestit pentru Gazeta Sporturilor cum decurge viața lui în România din august 2022 încoace.

Shayon Harrison, în meciul Poli Iași - CFR ClujFoto: Anca Tepei / Anca TEPEI / Profimedia

Shayon Harrison s-a dezlănțuit în ultimele două etape de campionat în tricoul celor de la Poli Iași. Mai întâi, a marcat golul remizei cu Oțelul Galați (1-1), apoi a reușit o dublă cu CFR Cluj (3-3) în cea mai spectaculoasă partidă a rundei #16.

Experiența englezului Shayon Harrison în România

Shayon Harrison a povestit în interviul acordat Gazetei Sporturilor cum decurge viața sa în România, el sosind la Iași în vara anului trecut. Atacantul a contribuit la promovarea lui Poli în prima divizie, a început să dea goluri în Liga 1. A mărturisit că duce o viață bună în Copou.

„Oamenii sunt calzi, calmi, deschiși, îmi plac foarte mult. Un lucru pozitiv este faptul că sunt zâmbitori, chiar dacă mai au griji. Românii au un stil de viață asemănător celui din Anglia, iar posibilitățile de a petrece timpul liber sunt la fel ca acolo”. Citește integral pe GSP.ro