Franck Queudrue l-a acuzat pe Ladislau Boloni că „a vândut” un meci din sezonul 2010/11 al Ligue 1, iar antrenorul român a avut un răspuns tăios pentru fostul său jucător de la Lens.

Ladislau BoloniFoto: Icon Sport / ddp USA / Profimedia

Ladislau Boloni se gândește să-l dea în judecată pe Franck Queudrue, după ce a fost acuzat că a vândut un meci

Lens a retrogradat în Ligue 2 la finalul sezonului 2010/11, iar fostul fundaș spune că tehnicianul român „a vândut” atunci meciul din ultima etapă.

„Spunea 'voi da totul pentru Lens', în timp ce el este pro-Nancy. Pe stadionul Marcel-Picot, în ultima etapă, eu cred că el a vândut puţin meciul. Nu a folosit decât tineri şi niciun atacant. Am pierdut cu 4-0” - Franck Queudrue, despre Ladislau Boloni, citat de L'Equipe.

Boloni a aflat duminică despre insinuările lui Queudrue și a răspuns la conferința de presă.

„Cine e? Ce face azi? Sincer, nu-mi amintesc de el. Îmi amintesc de Raphael Varane, de portarul nostru (Vedran Runje), de Maoulida sau de Kondogbia... De el nu-mi amintesc.

A spus că eu am vândut meciul? Când am mers la Nancy, campionatul era deja încheiat, eram condamnaţi să retrogradăm. Mă întreb dacă nu-l dau în judecată” - Ladislau Boloni.

În primăvara lui 2006, Queudrue a jucat pentru Middlesbrough împotriva Stelei în semifinalele Cupei UEFA, formaţia engleză obţinând atunci calificarea în ultimul act al competiţiei. Fundaşul a avut doar 9 apariţii în campionat pentru Lens în sezonul 2010-2011, scrie Agerpres.