PSG a cedat meciul de pe San Siro cu AC Milan (scor 2-1), iar la finalul partidei Luis Enrique, antrenorul parizienilor, a declarat că a fost mulțumit de cum a jucat echipa pe care o pregătește.

Luis EnriqueFoto: Colorsport / Shutterstock Editorial / Profimedia

>> Champions League: Manchester City și RB Leipzig, primele echipe calificate în optimi / Rezultatele serii de marți

Luis Enrique, jocul lui PSG și asemănarea meciului cu Milan cu unul de tenis

Skriniar a deschis scorul pentru PSG în minutul 9, dar Milan a reușit să întoarcă rezultatul și să se impună cu 2-1 după golurile lui Leao (12') și Giroud (50').

Situația în „Grupa Morții” (Grupa F) s-a complicat teribil după rezultatele de marți seara.

Grupa F, clasament

1 Dortmund 7 puncte

2 PSG 6

3 AC Milan 5

4 Newcastle 4.

„Îmi place cum am jucat, am marcat primii și am avut multe alte ocazii de a mai înscrie. Singura problemă este că am făcut în așa fel încât jocul să devină nebun.

Trebuia sa fie un meci de fotbal, nu de tenis. S-a jucat pe contre, atac după atac. Tocmai asta nu mi-a plăcut. Am văzut două echipe asemănătore. Prefer să am eu controlul, dar a fost un meci pe contre” - Luis Enrique.

>> Champions League: Continuă meciurile tari și miercuri - Orele de start și cine le transmite

Antrenorul spaniol a vorbit și despre faptul că fanii Milanului au aruncat cu mii de bancnote către Gianluigi Donnarumma, cel care a ales să plece liber de contract de la gruparea italiană în vara lui 2021.

„Are multă experiență și este un caracter puternic. Fotbalul este despre pasiune, iar fanii au arătat care este poziția lor. Atmosfera poate deveni astfel când un jucător era iubit. Dar a făcut un meci grozav”, a completat Luis Enrique (53 de ani).

PSG a fost net superioară la capitolul posesie (62% - 38%), la cornere (8-3), dar și la pase complete (550 față de cele 211 ale Milanului).