Jadon Sancho nu mai este considerat un jucător de bază la Manchester United după ce a intrat într-un conflict cu antrenorul Erik ten Hag, iar formația de pe Old Trafford a luat decizia de a-l scoate la vânzare pe englez.

Jadon SanchoFoto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Jadon Sancho, scos la vânzare de Manchester United după conflictul cu Erik ten Hag

După ce Cristiano Ronaldo a intrat într-un conflict aprins cu antrenorul Erik ten Hag, lucru care a dus la despărțirea dintre United și portughez, a venit rândul lui Jadon Sancho să intre într-o dispută cu antrenorul echipei.

Jucătorul englez a fost nemulțumit de faptul că Erik ten Hag nu l-a inclus în lot pentru partida cu Arsenal, ba chiar a criticat pe antrenorul său pe rețelele sociale.

Tehnicianul „diavolilor roșii” a precizat la vremea respectivă că nu este mulțumit de performanțele de la antrenamente ale lui Sancho.

La o lună distanță, conducerea lui Manchester United ar fi luat decizia de a-l ceda pe fotbalistul britanic și i-a stabilit și prețul pentru viitoarea perioadă de transferuri: 60 de milioane de euro.

Jurnaliștii de la Fichajes anunță că Juventus s-ar fi interesat deja de serviciile jucătorului pentru care United a plătit suma de 85 de milioane de euro în vara anului 2021.

De atunci, Sancho a strâns 82 de apariții, a marcat 12 goluri și a oferit 6 pase decisive, prea puțin pentru cât a valorat.

Înainte de a veni pe Old Trafford, Jadon Sancho a făcut senzație la Borussia Dortmund, acolo unde a înscris 50 de goluri și a oferit 64 de pase decisive în 137 de meciuri jucate.