Erik Ten Hag nu l-a inclus pe Jadon Sancho în lotul lui Manchester United pentru meciul cu Arsenal, iar jucătorul englez a fost deranjat de explicațiile oferite de antrenorul olandez.

Jadon Sancho si Erik ten Hag (dreapta)Foto: Paul ELLIS / AFP / Profimedia

Jadon Sancho îl critică pe Erik ten Hag: „Sunt țapul ișpășitor de multă vreme și nu este corect”

De la începutul sezonului 2023-2024, Jadon Sancho (23 de ani) a evoluat în trei meciuri, de fiecare dată din postura de rezervă.

După înfrângerea suferită duminică pe Emirates Stadium (3-1), ten Hag a explicat că nu este mulțumit de nivelul arătat de jucător la antrenamente.

„Nu l-am convocat din cauza performanţelor sale la antrenamente. La Manchester United, trebuie să fii la înălţime în fiecare zi. Sunt alegeri de făcut în atac”, a explicat Ten Hag la conferinţa de presă.

Jucătorul nu a fost mulțumit de explicațiile lui ten Hag și l-a criticat pe antrenor pe rețelele de socializare.

„Nu credeţi tot ce citiţi! Nu accept ca oamenii să spună lucruri complet neadevărate. M-am comportat foarte bine la antrenament săptămâna aceasta. Cred că mai sunt şi alte motive pentru acest caz, pe care nu le voi detalia.

Sunt ţapul ispăşitor de multă vreme, ceea ce nu este corect! Tot ce vreau să fac este să joc fotbal cu zâmbetul pe buze şi să îmi aduc contribuţia la echipa mea.

Respect toate deciziile luate de staff, joc cu jucători fantastici şi sunt recunoscător că o fac, dar ştiu că fiecare săptămână este o provocare. Voi continua să lupt pentru acest club, indiferent de situaţie!” - Jadon Sancho pe Twitter.

Transferat în vara anului 2021 de la Borussia Dortmund, Sancho a înscris 12 goluri și a oferit 6 pase decisive în cele 82 de meciuri jucate în tricoul „diavolilor roșii”.

Manchester United a acumulat 6 puncte în primele patru etape din Premier League și ocupă locul 11 (golaveraj 5-7).