Conflictul dintre CSA Steaua și FCSB este departe de a se fi încheiat. Gigi Becali, patronul vicecampioanei României, transmite că procesul privind marca Steaua va fi pierdut de Clubul Sportiv al Armatei.

Patronul FCSB Gigi BecaliFoto: Lucian Alecu / Shutterstock Editorial / Profimedia Images

Gigi Becali, convins că CSA va pierde procesul privind marca Steaua

Disputa dintre CSA și FCSB continuă, iar patronul roș-albaștrilor a făcut noi afirmații în privința procesului pricina marca Steaua.

Finanțatorul vicecampioanei României îi acuză pe cei de la Clubul Sportiv al Armatei de înșelăciune și a transmis de ce consideră că aceștia vor pierde procesul privind marca Steaua.

„O să vedeți cât de curând că CSA nu o să mai aibă voie să folosească numele la fotbal. Ei au înregistrat cu rea credință. A descoperit avocatul un act și trebuie să îl ceară instanța. După ce îl validează instanța putem să facem revizuire.

Ei atunci au vrut să înregistreze marca, dar le-au respins-o pentru că li s-a zis că se creează confuzie cu noi, cu Steaua de atunci. Au făcut recurs și s-a anulat.

După au revenit, așa ceva nu s-a văzut la OSIM. Nu, e hotărâre! Atunci ei au venit și au spus că ei nu fac fotbal, fac alte sporturi. Talpan a semnat. Apoi vine tot Talpan și face fotbal, înșelăciune.

Cât de curând se va vedea și se va anula marca. Se va vedea că ei au făcut-o cu rea credință. Acum nici nu mai promovează pe merit sportiv, ai văzut? Nici în play-off nici nu intră, vai de capul lor. Așa face Domnul la mizerii.” - a declarat Gigi Becali, potrivit Digi Sport.