Chiar dacă în ultimul sezon a evoluat pentru campioana Farul Constanța și pentru turcii de la Genclerbirligi, fostul internațional Gabriel Torje a acceptat o nouă provocare din liga secundă a României.

Gabriel TorjeFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Gabriel Torje a semnat cu Concordia Chiajna

În vârstă de 33 de ani, mijlocașul s-a despărțit în această vară de Genclerbirligi, după doar jumătate de sezon și a anunțat că nu ia în considerare o întoarcere la Dinamo.

Fostul internațional a semnat cu Concordia Chiajna, unde îl va avea din nou coechipier pe fundașul Gabriel Tamaș.

„Clubul Sportiv Concordia Chiajna si Gabriel Torje au semnat un contract valabil pana la data de 30.06.2024. Acesta a venit la clubul nostru din campionatul Turciei de la Genclerbirligi.

Gabriel Torje a bifat in CV echipe precum Politehnica Timisoara, Dinamo Bucuresti, Farul Constanta, Udinese, RCD Espanyol Barcelona, FC Granada, Konyaspor, Osmenlispor, Karabukspor, Sivasspor, Bandirmaspor si Ankaraspor.

Mijlocasul in varsta de 33 ani, a adunat in tricoul echipei nationale a Romaniei, 57 de selectii, reusind sa inscrie 12 goluri.

Clubul nostru îi ureaza bun venit si îi doreste sa aiba parte de evolutii excelente in tricoul vulturilor verzi, alaturi de colegi si staff-ul tehnic” – au anunțat ilfovenii pe rețelele de socializare.

După șase etape scurse din liga secundă, Concordia ocupă locul șase cu opt puncte acumulate.