FCSB a fost eliminată de Nordsjaelland, în turul al treilea al preliminariilor Conference League, dar danezii vor avea parte în returul play-off-ului de sistemul VAR românesc.

Sistemul VARFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sistemul VAR din Superligă, la partida dintre Partizan Belgrad și Nordsjaelland

UEFA a solicitat Federației Române de Fotbal o mașină VAR și trei tehicieni pentru partida dintre Partizan Belgrad și Nordsjaelland.

„La solicitarea UEFA, o mașină VAR care asigură servicii de arbitraj video în România va fi prezentă la partida Partizan Belgrad – Nordsjaelland din play-off-ul Conference League.

În tur, danezii au câștigat la scor, 5-0. Meciul retur e programat joi, 31 august, de la ora 22:00. Aceasta va fi prima partidă din afara României la care UEFA apelează la serviciul VAR din România.

La Belgrad au făcut deplasarea și 3 tehnicieni din România care vor opera echipamentul VAR la meciul de mâine seară” – a anunțat FRF într-un comunicat.

După ce a trecut de FCSB cu scorul general de 2-0, Nordsjaelland este cu un pas mare în grupele Conference League, câștigând partida tur cu Partizan Belgrad, scor 5-0.