Ianis Hagi nu trece prin cea mai bună perioadă a sa la echipa de club, unde a evoluat foarte puțin în acest start de sezon. Mai mult, românul a fost eliminat de pe lista UEFA pentru cupele europene.

Ianis HagiFoto: Sports Press Photo / ddp USA / Profimedia

Ianis Hagi, tot mai aproape de plecarea de la Rangers – Nemulțumirea internaționalului român

Revenit după o accidentare care l-a ținut departe de gazon un an de zile, Ianis Hagi a făcut pregătirea de vară alături de Rangers și spera să își recâștige locul de titular în acest sezon.

Din păcate, antrenorul Michael Beale nu i-a acordat prea multe șanse, mijlocașul român adunând doar 37 de minute în două partide, iar de trei ori a fost rezervă neutilizată.

La partida de sâmbătă din Cupa Ligii, câștigată de Rangers cu scorul de 2-1 în fața celor de la Morton, Hagi a intrat în minutul 57, iar la sfârșit s-a declarat nemulțumit de faptul că nu evoluează mai mult.

„Orice fotbalist își dorește să joace. Cu siguranță sunt dezamăgit de această situație, dar îi respect deciziile antrenorului. Asta nu înseamnă că sunt de acord cu ele, dar le respect, el este antrenorul echipei.

Eu sunt un simplu jucător, iubesc fotbalul. Mă antrenez zilnic la sută la sută. M-am întors după o accidentare care m-a ținut un an departe de fotbal. Ei mă cunosc, îmi știu istoria la acest club. Vreau doar să joc” - a declarat Ianis Hagi la finalul partidei, conform DigiSport.

În cursul zilei de luni, Rangers a anunțat lista UEFA pentru meciurile din play-off-ul Champions League, împotriva olandezilor de la PSV, iar românul nu mai figurează, lăsând loc zvonurilor care îl dau ca și plecat.

La începutul verii, presa scoțiană scria că Ianis Hagi are șanse mari să plece de la Rangers în această vară.

Totuși, mijlocașul a fost convocat de selecționerul Edi Iordănescu pe lista preliminară a fotbaliștilor pentru dubla cu Israel și Kosovo, din preliminariile Euro 2024.